Vrede in tijden van crisis

In deze viering van Geloven in Spangen staan we stil bij het thema 'Vrede in tijden van crisis'. Er gebeurt veel om ons heen: wat betekent vrede dan?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Van harte welkom! 

Vrede in tijden van crisis

In deze viering neemt pastor Nico van Splunter ons mee in de woorden die Paulus schrijft aan de gemeente in Filippi, waar hij schrijft over ‘een vrede die geen mens ooit gekend heeft’. Misschien kijk jij ook wel uit naar vrede: vrede in de wereld, vrede in je hart, in je lijf, in je relaties. In deze viering gaan we ontdekken hoe deze vrede werkt.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.