Welkom, slechte mensen

In de Doe-viering van zondag 10 maart duiken we in de bekende gelijkenis van de verloren zoon, maar stellen nieuwe vragen en ontdekken misschien wel andere lagen. Welkom!

Welkom in de Doe-viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Welkom, slechte mensen

Slechte mensen, wie zijn dat? En hoe ga je ermee om? Dat proberen we te ontdekken in de Doe-viering van zondag 10 maart, waarbij we het verhaal van de verloren zoon als uitgangspunt nemen. Het is één van de bekendste verhalen van Jezus, het onderwerp van diverse schilderijen, liederen en gedichten.

Het is een scherp én hoopvol verhaal. In de Doe-viering gaan we zelf aan de slag met dit verhaal, in stilte, creatief, theater en proeven. Benieuwd? Je bent welkom!

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.