Welkom thuis

In de nieuwe serie 'Welkom thuis' gaan we op zoek naar wat het betekent om kerk te zijn. Wat is jouw plek? Waar voel jij je thuis?

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Gemeentevergadering
Aansluitend aan de viering (na de lunch) is er een gemeentevergadering van Geloven in Spangen. Dit duurt van 13.00-14.00 uur en gaat over:

  • Een terugblik op 2022
  • Geloven dichtbij 
  • Geloven in de Wijk
  • Een blik vooruit

Tijdens dit moment inventariseren we ook wat jij zou willen (blijven) betekenen bij Geloven in Spangen. En er is gelegenheid om namen in te dienen voor nieuwe ambtsdragers voor de kernraad.

Welkom thuis

In de nieuwe serie Welkom thuis gaan we op zoek naar de betekenis van kerkzijn. Na de verhalen van Jezus over Gods nieuwe wereld, is het goed om ons de vraag te stellen wat we nú kunnen doen. Hoe kunnen we als kerk een voorproef zijn van Gods nieuwe wereld? En wat betekent het eigenlijk om een kerk te zijn? 

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.