Zie, ik sta aan de deur en ik klop

In deze viering is Theo Vreugdenhil (pionier en pastor bij Cross Culture Nieuwegein) te gast. Hij heeft het over Sinterklaas, Openbaring en hoe je de deur van je hart wagenwijd openzet voor Jezus. Welkom!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie, thee en fris klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Je bent van harte welkom! Na afloop van de viering lunchen we samen. Neem je ook iets lekkers mee voor de lunch?

Zie, ik sta aan de deur en ik klop

‘Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt’, ‘Hoor wie klopt daar kind’ren’. Zondag horen we niet Sinterklaas, maar Jezus kloppen.

Hij klopt op de deur van je hart. Heb je dat wel eens gehoord? Hoe gaat dat? Deed je open? Wat gebeurt er eigenlijk als je de deur van je hart wagenwijd openzet voor Jezus? Zondag lezen we Openbaring 3:20, en bekijken we samen een heel bijzonder schilderij dat daarbij hoort.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. 

Wil je meer weten over geloven? Heb je een vraag over de kerk, een levensvraag of wil je gewoon even je hart luchten? Neem contact op met pastor Martijn of bekijk hier onze activiteiten waar je nog meer aan kunt haken.

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.