Zie jij het grote plaatje?

Zie jij het grote plaatje? Van jouw leven, van de Bijbel, van deze wereld? Waar gaat het allemaal om? Deze vragen staan centraal in de viering van 30 april 2023. Van harte welkom!

Welkom in de viering

De viering in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, Rotterdam) begint om 11.30 uur. Om 11.00 uur staat koffie en thee klaar en is er gelegenheid voor ontmoeting. Na afloop van de viering is er een lunch, waarbij we allemaal iets meenemen. Je bent van harte welkom!

Zie jij het grote plaatje?

In de nieuwe serie Levenswerk duiken we in verhalen die ons inspireren en aansporen om in álle aspecten van ons leven te ontdekken wat het betekent om te geloven, om Jezus te volgen. We geloven dat het héle leven ertoe doet bij God, maar wat betekent dat in de praktijk? Als je bij de dokter in de wachtkamer zit, je kind ophaalt van school of staat te koken?

In deze eerste viering in de serie Levenswerk gaan we op zoek naar het grote plaatje. En we beginnen daarin bij onze kleine plaatjes: de plekken waar we al komen, zijn, leven, wonen, sporten, werken, ontspannen en meer. In Romeinen 12:1-8 vinden we woorden van Paulus die ons op weg helpen. Benieuwd? Kom naar de viering.

Collecte

In de collecte delen we van wat we ontvangen. Wil je iets geven? Dat kan makkelijk via onderstaande knop.

Praktische informatie

De viering vindt plaats in Speeltuin het Westen (Spaanseweg 38, 3028 HW Rotterdam). Als je met de auto komt, kun je beste parkeren bij de parkeerplaatsen onder de metrolijn. Als het daar vol is, kun je nog parkeren ter hoogte van Spaanseweg 8. In Spangen is het sinds 1 juli 2022 op zondag betaald parkeren van 12.00 tot 23.00 uur (zone 510).

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.